Foto & maraton

Foto: André Østby Marhaug

Fredag 24. september fekk vi besøk av maratonløparen og fotografen André Østby Marhaug. Han skulle springe maraton i Florø dagen etter, men ville først ein tur på Reksta og fotografere villsauer i sitt rette element.

24. september var ein særdeles våt og ruskete dag. Vinden bles og regnet ausa ned – med andre ord eit skikkeleg vestlandsk dritvêr! André og kona Thale brukte dagen godt – og han fekk fram gode stemningar i bilda.

André skreiv dette om bilda på Facebook:  «og nå er jeg egentlig glad for regnværet. Det ga en ekstra dimensjon til et par av bildene».

Takk for besøket – og vi gler oss til at sauene våre skal bli ein del av ei utstilling!

P.S. Dagen etter sprang den spreke fotografen eit godt gjennomført Florø Maraton Rett Vest. Vi håpar Rekstaturen var ei god opplading 🙂

Liknande innlegg:

Foto: André Østby Marhaug - reksta.no
Enkelte er meir trygge på båten enn andre - reksta.no
Matamål stand (foto: Firda) - reksta.no
Lars Erik i aksjon med å reparere gjerde.
Kosevêr og Lars Erik har god kontakt
Pølse frå Reksta // ost frå Ostegården // øl frå Kinn
Debiogodkjent ramslaukpuré
Nofence-sau – reksta.no
Den digitale bonden på julemarknad
Produkt Reksta villsau - www.reksta.no
Ny avlsvêr framme på Reksta
Økologisk, nisjeslakt, skinnretur - Reksta villsau
Kjøtdeig av hjort - Reksta Villsau
Bondens Marked i Sogndal - Reksta villsau
Sauesanking - Reksta villsau
Villsauer på båttur - www.reksta.no
Rognebær - Reksta villsau
Ramslauk - Reksta villsau
Reksta Villsau - reksta.no
Reksta Villsau - reksta.no
1 kg pølse x 240
Rek i land på Reksta
Feilmerka pølse
Rek i land på Reksta
Gjensynsglede på toppen
Fermentert hjorte- og sauekjøtt
Fermentert villsaukjøtt
Kverning Reksta villsaukjøt
Sauene får ein godbit i snøen
God solsnu og god jul frå Reksta Villsau!
Smaksprøving Bondens Butikk - Reksta villsau
Pølsekurs hos Magnhild
Pølsestapping Reksta Villsau
Slakt august 2015
Skinn i stol
Matchvekt 1000 gram
Vi tilset berre salt, 40 g pr kg kjøt
Spekepølser pakka til jul
Pølser i røyken
Kjøt blanda med salt blir vakuumert
Pølsekurs hos Magnhild