Vêrhenting på holmebeite

Då er holmebeitesesongen over for i år. Vi henta heim siste resten av fjorvêrane i strålande haustvêr.

Vi har hatt ein bra gjeng med fjorvêrar gåande på beite på 3 ulike holmar. Det er kjekt å hente dei heim i slikt flott vêr – og det er artig å sjå kor båtvande dei er. No skal dei gå innegjerda på eit heimebeite og «ete seg seg store og feite» fram til slaktetida.

Då blir det både godt økologisk villsaukjøt og mange flotte skinn.

Liknande innlegg:

Foto: André Østby Marhaug - reksta.no
Enkelte er meir trygge på båten enn andre - reksta.no
Matamål stand (foto: Firda) - reksta.no
Lars Erik i aksjon med å reparere gjerde.
Kosevêr og Lars Erik har god kontakt
Pølse frå Reksta // ost frå Ostegården // øl frå Kinn
Debiogodkjent ramslaukpuré
Nofence-sau – reksta.no
Den digitale bonden på julemarknad
Produkt Reksta villsau - www.reksta.no
Ny avlsvêr framme på Reksta
Økologisk, nisjeslakt, skinnretur - Reksta villsau
Kjøtdeig av hjort - Reksta Villsau
Bondens Marked i Sogndal - Reksta villsau
Sauesanking - Reksta villsau
Villsauer på båttur - www.reksta.no
Rognebær - Reksta villsau
Ramslauk - Reksta villsau
Reksta Villsau - reksta.no
Reksta Villsau - reksta.no
1 kg pølse x 240
Rek i land på Reksta
Feilmerka pølse
Rek i land på Reksta
Gjensynsglede på toppen
Fermentert hjorte- og sauekjøtt
Fermentert villsaukjøtt
Kverning Reksta villsaukjøt
Sauene får ein godbit i snøen
God solsnu og god jul frå Reksta Villsau!
Smaksprøving Bondens Butikk - Reksta villsau
Pølsekurs hos Magnhild
Pølsestapping Reksta Villsau
Slakt august 2015
Skinn i stol
Matchvekt 1000 gram
Vi tilset berre salt, 40 g pr kg kjøt
Spekepølser pakka til jul
Pølser i røyken
Kjøt blanda med salt blir vakuumert
Pølsekurs hos Magnhild